Varebeskrivelse

Produkt Beskrivelse ID:3462 Xiaomi Mijia Udvides Selfie Stick Fjernbetjening Lukker Holeder For Mijia Panorama-Kameraer

Den selfie stick kan udvides til over 70cm.

Forbindelsesstangen vedtager aluminium anode oxidation-teknologi, og håndtaget er lavet af silica gel materiale.

Gælder for Xiaomi smartphones og andre Android / iOS-smartphones.

Har kun én knap, der kan bruges til at tænde kameraet, skal du skifte tilstande, tage et billede eller starte og stoppe en video.

At trykke udløseren kan tænde kameraet.

Når kameraet er tændt, ved at trykke på udløseren for at starte et foto eller en video.

At holde ned på udløseren for at skifte imellem foto eller video.

Om Forsendelse: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.Retur&Tilbagebetaling: 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Perbergstiger.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om Garanti For: 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Perbergstiger.dk!Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!Tak for din opmærksomhed! 100% Høj kvalitet!Den Laveste Pris!Du er garanteret at have en glad shoppe i vores butik!!!Din tilfredshed,er vores stræben!!!!

 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Vægt (g): 107
 • Pakke: Ja
 • Antal Extened Længde (mm): 700
 • Støtte Fjernbetjening: Ja
 • Model-Nummer: Xiaomi selfie stick Holeder
 • Der er konfigureret til(Adaption): Kameraer
 • Meddelelse: Wired
 • Foldet Længde (mm): 190
 • Materiale: Aluminium
 • Mærke: Xiaomi


SKU: p934
Ganda Ko16
2020-09-04
1/5
order never received.
Dimon Drags
2020-10-17
5/5
The goods came in a consolidated shipment to "New Mail", Vinnitsa. Ordered on September 24, received on October 17. The whole thing. Until the camera has not come to check I can not, but I like the quality.
Carlosnofoente
2020-09-03
5/5
El producto ha llegado bastante rápido y funciona perfectamente. Buen servicio.

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser