Varebeskrivelse

Kinesisk gamle porcelæn smykker i Blå og hvid skål

13x6.5cm

Alle elementer er til salg fremme i min butik.Vores mål er for dig at vende tilbage til vores butik eller anbefale os!!

De punkter, som vores salg er alle oprindelige form reelle elementer.På den her, er det produkt, indsamle, Vi har vores egne folk går og collecte disse ting.det er godt håndarbejde; de vare fuldt udviser kreativitet, ånd og strålende kultur.Det har raffinerede former og særprægede stil.Stor kunst skat!Det er en meget udsøgt håndværk.Udskæringen på kroppen afspejlede den høje og dygtige evner.Vi collecte dem i form af personlige indsamler.Vi har vores butik i kina.Så hvis du byde de elementer og betale det.Vi vil sende den så hurtigt som muligt.

FRAGT OG HÅNDTERING

Efter betaling er modtaget, vil vi indenfor 1 - 2 arbejdsdage for levering.Vi vil gå gennem Kina Hong Kong Air parcel eller E-mail-Bao sendt til dig.Det er den mest sikre og hurtigste mail service i Kina.Skib til U. S. A 7-15 dage.Andet land levering tager normalt 20-35 hverdage .

Feedback:

Vi forsøger vores bedste for at gøre alt for at være perfekt.Men tingene til at ske nogle gange.Jeg ønsker, hvis der er noget galt med vores behandling, er du velkommen til at lade os vide, før de forlader feedback!Vi ønsker, at du skal være 100% satified med din ordre.Hvis du kan lide dem, kan du tage et øjeblik til at forlade os positiv feedback.Din positive feedback og 5-stjernet rating på eBay til os vil blive værdsat.

Kundeservice:

Du er velkommen til at fortælle mig, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare dig inden for 24 timer.Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig bedst.kommunikation.

Og vi ville elske at høre fra dig med forslag, spørgsmål og/eller problemer.

Returret:

7 dage 100% penge tilbage garanti i tilfælde.Hele shipping gebyr vil blive betalt af købere.

1) konto ikke stemmer overens med beskrivelsen præcist:

a) findes ikke beskrevet væsentlige fejl,

b) fundet uoverensstemmelse myndighed i tilfælde, jeg kan garantere for ægtheden (dokumenteret ekspert ' s konklusion, der kræves for tilbagebetaling processen);

2) store skader opstod i transit (du har til at nægte at underskrive og acceptere det punkt)

Hvis nogen af følgende situationer opstår,vil vi ikke refundere betaling:

(1) Køberen har ændret deres sind, eller bare ønsker at returnere en vare uden nogen grund, der er nævnt i penge-tilbage-garanti

(2) Køberen har modtaget negativ udtalelse om emnet fra inkompetente kilde;

(3) Pakken blev returneret til mig med posten, dette sker som regel, når man ikke give korrekte postadresse: i dette tilfælde vil jeg sende pakken igen efter en bekræftelse på din adresse.

--------------------------------------------------------------------------------

Godt Held og lykke og god bydelyst

  • Materiale: Keramik & Emalje
  • Stil: Antikke Efterligning
  • Mærke: MIAO YANG GONG YI
  • Tema: Mascot


SKU: p829
Ssuperman1985
2020-11-29
5/5
Beautiful!

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser