Varebeskrivelse

Sengen leveres i lufttæt emballage, til du skal bare nødt til at fnug det op, og det pust lige op.Ydre diameter 40 cm , Bedst for kæledyr op til 2kg/4lb.Ydre diameter 50cm, Bedst for kæledyr op til 5kg/11 lb.Ydre diameter 60cm, Bedst for kæledyr op til 9 kg/19 lb Udvendig diameter 70cm, Bedst for kæledyr op til 17kg/37 lb Udvendig diameter 80 cm, Bedst for kæledyr op til 25kg/55 lb Udvendig diameter 100cm, Bedst for kæledyr op til 40 kg/88 lb ★ brugervenligt Design: forhøjet kant design for at gøre din hund og kat kan hygge sig, have det sjovt, give hals og hoved støtte og fremme en følelse af sikkerhed uden nogen bekymringer! ★ Let & Bærbare: denne hyggelige bed er let og transportabel for at rejse.Det er meget let for transport og nem at bære den i bilen; dette petfusion dog seng kunne lade dit kæledyr til et behageligt ophold under camping og rejser, når de er uden. ★ Nem Pleje: vaskemaskine og tørretumbler---Maskine vaskes på finvask.Tørretumbles, lav varme.Normalt anbefaler vi at vaske hænder.Nem pleje seng gør dit kæledyr er nemmere at holde en behagelig og ren sovende plads.

Bemærk:

Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

Forstå venligst, at farver kan findes kromatisk aberration som den forskellige placering af billeder.

PS:

1.Produktet måske ud af form, på grund af de lange og tunge ekstrudering under forsendelse, og en stor seng, som 70cm/80cm kan være mere hjemme, når du har modtaget.

2.Du kan bare gnide extrued del et par gange,og det vil vende tilbage til normal form.Eller forsøge at manuelt justere produktets form.

  • Funktion: Vandtæt
  • Vægt: 0.8kg
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Element Type: Senge Og Sofaer
  • Vask Stil: Hånd Vaske
  • Materiale: Fløjlsbukser
  • mønster: Solid


SKU: p78

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser