Varebeskrivelse

Anvendelse: TV-Artikel lampe Strip 6 lysdioder Til LG INNOTEK 49" V17 ART3 LCD-Skærm, som LC490DUE/6916L-2862A/2862B/2863A/2863B Antal: 12 lysdioder (6 Led ' er + 6 Lysdioder (led ), der Arbejder Spænding: 0-94V

Forsendelse Liste : 2STK V1749R1 + 2STK V1749L1

Om Os

Vi sælger mange Elektroniske Komponenter, herunder Kondensatorer,Modstande,Lysdioder,Transistorer,Dioder,Relæer, Gummi Fødder,spændingsregulatorer, IC ' er, Bro, Ensrettere, Op-Amps, Potentiometre, Ferritkerner, Spoler, Fans, Teflon Slange, og andre elektroniske komponenter.

Vores firma er beliggende i Shenzhen city , hvor der er Elektroniske Komponenter Distribution Center.At have et professionelt salgsteam, Vi holder på begrebet credit management, og gør vores bedste for at give den bedste service til vores kunder!

Hvis du ikke kan finde dine produkter i vores butik, hvis du har brug for mere kvantitet, er du velkommen til at kontakte os, er du velkommen når som helst.

Kundetilfredshed

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Forsendelse

Vi vil sende pakker i 1-3 dage efter din betaling.Normalt vil pakken blive sendt via Kina Post, Perbergstiger.dk Standard Shipping,ePacket, Singapore Post,China Post Almindelige Lille Pakke Plus, og så videre.

Hvis du har brug for pakken hurtigst muligt, kan du vælge Kommercielle Hurtig,som DHL,EMS,Fedex, DVS.

Tilbagebetaling

Du vil få fuld refusion, hvis din ordre ikke ankommer inden for den leveringstid som lovet af sælger.Men mange pakker, der er forsinket af det toldsted,så skal du gøre toldbehandlingen så hurtigt som muligt.Hvis du ikke kan få pakken til tiden,kan du forsøge at kontakte Post kontor i dit land først.Hvis der er nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.

Sporing af pakken

Du kan også besøge følgende websted for at spore din pakke.

Feedback

Vi håber, at du kan forlade os en positiv kommentar og 5 stjerner Detaljeret Sælger Vurderinger, der er af vital betydning for væksten i vores virksomhed, din gode feedback er den bedste støtte for os.

Hvis du ikke er tilfreds med dine varer,bedes du kontakte os på tid, og lad os håndtere de problemer, venligt, negative og neutrale feedback er ikke det bedste valg.Efter vores indsats, og vi mener, at du vil nyde en fornøjelse shopping oplevelse.

  • Certificering: CCC
  • Model-Nummer: 49inch TV Baggrundsbelysning LED lys Bar
  • Element Type: Bold
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mængde: 4STK/Masse ( 2stk V1749R1 + 2STK V1749L1 )
  • Mærke: NoEnName_Null


SKU: p515
Savaofodin
2020-08-25
5/5
все отлично. работает
Chaeminwu
2020-09-05
5/5
Well packaged, fitted and tested works just as described.
Kate Zhuravleva
2021-02-05
5/5
all ok

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser