Varebeskrivelse

DC24V 4-20mA Kaste Type Flydende Niveau Sensor Til Detektering af 0-5m Række Dybde

Funktioner: Anti bøjning, høj kvalitet og solid konstruktion, høj pålidelighed.Dette niveau sensor vedtager af anti-korrosion materiale(måling af røret, er ikke anti‑korrosion), fremragende anti-korrosion ydeevne og holdbar.Anti blocking design, nem at rengøre.

4-20mA transmission output, kan bruges med digitalt display, PLC, inverter, blokfløjte og andre instrumenter.Skallen er fremstillet af 316 rustfrit stål og slidstærkt, og med vandtæt kabel, sikker at bruge flydende niveau sensoren er velegnet til påvisning af 0-5m række vand-plan

Specifikationer:

Model: ALS-MPM-2F

Type: input flydende niveau transmitter

Målenøjagtighed: 0.2

Materiale: 316 rustfrit stål

Strømforsyning: DC24V

Output signal 4-20mA

Måling medie: Vand

Kabel længde: 6m/19.7 m

Måleområde: 0-5m / 0 - 197in

Sonden størrelse:Ca. 10 x 2,8 cm / 4.13 x 1.10 i

Vægt: 577g

Pakke inkluderet:

1 x Flydende Niveau Sensor

Bemærk:

Bemærk venligst, at den nye og gamle type af dette produkt vil blive sendt tilfældigt, og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for pligt, at køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Perbergstiger.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

  • Model-Nummer: Flydende Niveau Sensor
  • Mærke: Hilitand
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK


SKU: p446
Javan2009
2020-09-24
5/5
A+. Recommended.

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser