Varebeskrivelse

BESKRIVELSE

KLAR TIL SAUNA for at SVEDE:Denne 2-i-1 vest og taljen sammen til mænd er lavet af neopren og polyester syntetiske materialer,åndbare og justerbare,der er fleksibelt nok til at flytte med.At sætte dette taljen træner for mænd, før din øvelse rutine kan hjælpe dig med at kaste en ekstra mængde af vand vægt og fastholde kroppens varme til at brænde flere kalorier.Også dette organ shaperen mænd i sauna for at svede vægttab workout vest kan holde dig varm i de kolde dage.NEM AT SÆTTE PÅ OG OFF:Opgraderet neopren organ shaperen med lynlås er nem at sætte på og tage af.Faja neopreno hombre til at hjælpe perfekt kontur din krop for en behagelig form, pasform og holder dine skuldre lige.En god kompression shirts til mænd vægttab!BEDSTE WASIT TRÆNER VEST:Brænde mave fedt neopren træner for mænd med talje-træner er en fuld vest model mål din kerne, abdominal område,plus udvendige justerbare bælte på, at ups dine termogeniske energi og flattern maven til at hjælpe dig med at arbejde op en sved og intens med at kaste pounds mere effektivt.VELEGNET TIL ALLE LEJLIGHEDER: Den vest ' s komprimering kan tromle tyk mave, og maven,korrekt kropsholdning og hjælper dig med at sved hurtigt for fedtforbrænding og mave kontrol,mænd talje træner vest for vægttab varm neopren corset organ shaperen kan bæres under alle typer af skjorter eller shaperwear.Det er godt til løb,fitness,spille basketball og sauna,meget effektiv motion værktøj til mænd i alle former og størrelser.

Opgraderet lynlås Design

Opgraderet neopren organ shaperen med lynlås er nem at sætte på og tage af.tromle tyk mave, og maven,og rette din kropsholdning.En god kompression shirts til mænd vægttab!

Plus Ydre Velcro Design

Plus ydre velcro, at ups din termogeniske energi og flattern maven til at hjælpe dig med at arbejde op en sved og intens med at kaste pounds mere effektivt.

Åndbart Neopren Materiale

Dette sauna vest for mænd er lavet af neopren og polyester syntetiske materialer,åndbare og justerbare,der er fleksibelt nok til at flytte med, hjælper dig med at sved hurtigt.

Tips

1) Ikke er bestemt til anvendelse under graviditet. 2) Vær venlig IKKE at pynte bælte, når du sover. 3) Vask det med rent vand før første brug. 4) Undgå kontakt med huden direkte,anbefaler at bære en undertrøje under bæltet. 5) Hvis du føler dig utilpas under brug af proces, anbefaler at justere stramme eller reducere ved hjælp af tid. 6) for at hjælpe dig med at få din krop tilbage til sin tidligere indlæg fødsel hurtigere, anbefaler vi dig at kombinere motion og kalorier kontrol med anvendelsen af dette produkt, vil du se en STOR forskel meget snart.

Feedback

Vi bestræber os på 5-stjernet service med angivelse af upfront vores politik, vores shipping sats & vores shipping frekvens.Hvis du var tilfredse med denne transaktion, skal du reagere med alle 5 stjerner!Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter,bedes du kontakte os.

Velkommen til vores butik

For at gøre du have en glad shopping rejse på vores butik, og undgå ubehagelige aftersale spørgsmål, bedes du venligst tage nogle minutter på at læse nogle tips.Du er velkommen til at kontakte os via besked eller e-mail!Forsendelse 1. Vi tilbyder Gratis fragt: Perbergstiger.dk Standard Shipping, ePacket, Kina Post Air Mail.Hurtig Forsendelse: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS . 2. Som sædvanlig, vi tilbyder Gratis forsendelse skib fra Perbergstiger.dk Standard Fragt, hvis du ønsker at sende af Kina post, luftpost, ePacket, pls mærke til os. 3. Ved ePacket: Generelt, vi vil som standard skibet ved ePacket til USA og RUSLAND, vil tager omkring 10-30 arbejdsdage for levering. 4. Levering til Canada,AU, STORBRITANNIEN og andre Europæiske lande tager ca 25-45 arbejdsdage. 5. Hvis du har brug for varen hurtigst muligt, og vil sende med Express Fragt, når du bestiller, Før du har betalt, pls Kontakte os for Hurtig Forsendelse, vil vi Beregne Hurtig forsendelse omkostninger for dig, og tilføjer at bestille, så kan du gøre betaling. 6. Perbergstiger.dk Standard Shipping, som normalt tager ca 25~50 arbejdsdage. 7. Kina Post, luftpost, som normalt tager omkring 20~35 arbejdsdage. 8. ePacket, som sædvanlig tage omkring 7-25 arbejdsdage. 9. DHL, Fedex, som sædvanlig, tager 3~7 arbejdsdage. 10. TNT, Aramex, UPS, som sædvanlig, tage omkring 2~7 arbejdsdage. 11. EMS-som normalt tager 3~7 arbejdsdage.Vores arbejdsdag er fra mandag til lørdag og fra 9 am til 6 pm.Skibet fra OS: 1.Elementer vil blive sendt ud inden for 24 timer. 2.Ingen forsendelse på Weekend og Helligdage.Skibet fra CN: 1.Elementer vil blive sendt ud i 48 timer. 2.Ingen forsendelse på Weekend og Helligdage.Vi er opmærksomme på din ordre at du i god tid, men skal du ikke bekymre dig, hvis det viser sig senere, vil vi kontakte rederiet til at holde i kontakt med dig.

 • Design: 2-i-1 vest med lynlås, to bælte
 • Shapewear2: Vest shirt abs maven neopren træner
 • Element Type: Fræser
 • farve: Sort/Grå/Blå
 • Sjofelt Billede: No
 • Virkning2: Fat burning/Train talje/Slankende body shaper
 • Shapewear6: Mænd Talje Træner Vest Vægttab
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Design4: Push-up/Slankende,uddannelse,sports-træning
 • Fragt Fra: Kina, De Forenede Stater
 • Effect1: Fremskynde svedtendens, Vægttab, Reducere fedt
 • Shapewear1: Organ shaperen for mænd/Fitness Bælte/Mave bælte
 • Shapewear3: Talje uddannelse shaper Slankende toppe shapewear
 • Shapewear8: Slankende Sauna Tank Top Træning-Shirt
 • Model-Nummer: 9958
 • Lejlighed: Løb, Fitness, Træning, Shopping, Kontor -, Tog -, Sport
 • Størrelse: S/M/L/XL/2XL/3XL
 • Køn: MÆND
 • Materiale: Shell
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Shapewear4: Mænd I Sauna For At Svede Vest Tank Top
 • Mærke: miss moly
 • Shapewear7: Neopren Corset Kompression Sved Organ Shaperen
 • Funktion: Korrigerer kropsholdning, kompakt maven, tabe sig, fitness
 • Shapewear5: - Shirt til Vægttab Talje Træner Træning


SKU: p29
Dcauthen
2021-02-09
5/5
The size is super .. com send in XXL.
Souldefender 09
2021-01-22
5/5
I love it
Flprince42
2021-02-04
5/5
es perfecto
Umairdotnet
2021-02-09
4/5
<2en> only the product came as XL I requested XL but it was a little small as small size.

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser