Varebeskrivelse

Premium kvalitet: Bløde lokker rejer agn sæt lavet med premium høj kvalitet plast blødt, fleksibelt.Livet som: Bløde lokker rejer agn med et realistisk design og gør det svært at modstå for fisk.Let at bruge: Hook det op og bruge til at lokke de bedste fisk, du nogensinde kunne & silikone rejer enkel at bruge

Målarter: Fange som brasen, ørred, bas, flathead, hvilling, snapper, trevally, skrubbe jewfish.Package: Bløde lokker rejer agn, der leveres i en pakke, som kan bruges til en bred vifte af arter

Dette er en lysende kunstige rejer efterligner en levende rejer perfekt, men er designet til at blive endnu mere effektiv til at vise dit fiskeri teknikker og fange en lastbil belastning af fisk med de bløde lokker rejer agn sæt.

Dette er en åben og bruge fiskekrog.Det betyder ikke noget, hvis du er professionel eller bare en nybegynder, fiskeri-entusiast, der ønsker at fange store fisk og nyde det med familie og venner, kan du bruge denne fisk på krogen for at vise dit fiskeri stil og teknik til alle, og få det jaloux se i et kort øjeblik.De bløde lokker rejer agn, der har en kraftig krog som gør det meget effektive til at fange fisk og hook op på forholdet.

Den bløde agn er at fremdrive sig frem, ligesom en levende rejer.Hvad er mere, denne langsomt synkende bløde agn er Perfekt til de fleste saltvand fisk.Vi har udformet denne lokke meget omhyggeligt, så kan du kan bruge det med enhver fiskestang, som du har på lager.Lokke er omhyggeligt designet og kan fange fisk på et øjeblik med den rigtige teknik.

Når du har brug for en reje lokkemiddel, der er nemt at bruge, og endnu nemmere at holde med dig på alle tidspunkter, så du ikke lede længere end den bløde lokker rejer agn sæt.Unikke funktioner i vores bløde lokker rejer agn sæt: Glat og hurtig dykning handling lyse farver for at tiltrække store fisk. 3d øjne skaber liv-lignende glat og hurtig dykning handling.

De skaber liv-lignende svømning handlinger i vand.ular lokkemad for ferskvandsfisk og realistisk bas, rejer, gerne detaljeret tekstur passende for alle fiskestænger premium kvalitet fiskeri lokke blød, fleksibel og nem at bære

vægt på omkring 6 gram

standard størrelsen af 9cm let at bruge.

Farve: rød hoved + lys gul + gennemsigtig

Materiale: PVC

Pakkens Indhold:

3 * Rød Reje Agn

3 * Gule Rejer Agn

3 * Transparent Rejer Agn

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

[ Fragt ]

1. Alle emner vil blive leveret indenfor 6 hverdage efter, at betaling er ryddet.

2. Alle varer sendes via Post, e-Mail, som normalt tager 15-35 dage til at ankomme.

3. International fragt kræver mere kompliceret forsendelse procedurer (som begge lande told -, transit-stationer osv.), ligeledes vil effekten af mange faktorer, såsom helligdage, vejr osv, så det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.

4. Told, moms og eventuelle andre afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.

Tak for din forståelse på denne sag.

[ Feedback ]

Kunde-feedback er meget vigtig for os.

Du efterlade 1 minut til at kontakte os, FØR du forlader dårlige feedback, vil vi løse problemet positivt, og gøre alt, hvad vi kan, for at gøre dig tilfreds.

hvis der er noget problem med dit køb.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

[ Kontakt Os ]

9:00 til 18:00 (GMT +8) mandag til fredag 8:30 til 12:30 (GMT +8) på lørdag.

vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Kina)Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien.

Vores Mission:1. For at eksportere varer af høj kvalitet fra orienten til en konkurrencedygtig pris til dig.

2. At arbejde med vores kunder for at opbygge sin forretning.

3. For at maksimere vores internationale købers rentabilitet og konkurrenceevne.Kom tilbage snart og besøger os igen!

  • Model-Nummer: Fiskeri Lokker
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stilling: Ocean Rock Fiskeri
  • Kategori: Falske Lokke
  • Type: Kunstig Agn


SKU: p181

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser