Varebeskrivelse

Ni

945

6080

Funktioner:

Præcision støbegods,solidt og holdbart,godt arbejde præstationskontrol.

God eftermarkedet service.

Nem at installere,ingen installere instruktion.

Specifikation :

Farve: Som Billede

Materiale: Aluminium

Montering

CRF250R 2004-2018

CRF450R 2005-2018

CRF250X 2004-2017

CRF450X 2005-2017

CRF450RX 2017-2018

Pakken Indeholder:

Som Billede

Instruktion for Installation Er Ikke Nævnes.

1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost . 4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker).

o Shipping tid i den Næste formular:

måske Haja Nogle Forsinkelser, Som rederiet Eller Told, jeg Ønsker Du At Kontakte Os, Hvis Forsinkelsen, Men Ikke At Åbne Disputs, Så Det Er Ikke Vores Fejl

Når Du Vælger Sendt Med Express, Nogle Gange Er Folk Ikke Vil Sende Mail, Som Du Har Udvalgt, Fordi Der Vil Være Nogle Problemer Med Fortoldning, Og Måske Er Leveringstiden Er Ikke Hurtigere.

bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden.

returvaren skal være i original tilstand, skal du sende varen tilbage til den adresse, de fortæller dig.

købsprisen vil blive returneret, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl, skal køberne betale for tilbagevenden shipping cost.

købere kan kræve en fuld refusion omfatter omkostninger til forsendelse eller ændre produkter gratis, hvis vi har sendt forkerte varer, pakke tabt om rederiet, dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse (kræver klare billeder af produkter og pakker) .

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

1.Som vores gode køber ønsker jeg, at du kan give os positiv feedback, efter at have modtaget vores produkter af høj kvalitet.vi får altid rabat eller en gave til den anden-køb kunder, der give os positiv feedback.

2.Vi viser den shipping tid til kunderne, så du skal ikke lade os i negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, som er forårsaget af rederiet.

3.Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare inden for 12 timer.ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt, stole på os, og send os en e-mail direkte, eventuelle problemer kan løses.

 • Specielle Funktioner: Bremsesystem
 • Mærke: JFGRACING
 • Element Type: Tovværk Og Kabler
 • Materiale Type: Aluminium
 • Item Bredde: 25cm
 • Item Højde: 10cm
 • Motobike Gøre: Honda
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Item Længde: 25cm
 • Model Navn: B2008201516
 • Element Vægt: 1kg


SKU: p1275
Olga B81
2020-12-15
5/5
product has arrived. Thank you very much.

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser