Varebeskrivelse

Butik Varsel: Vi er forpligtet til at bygge !

Mere end 1000 poster for 3D-printer, der er til rådighed.

Hvis du har brug for flere varer,Bedes du kontakte os online eller send en E-mail til os.

De godstog, vil blive opkrævet i henhold til de faktiske vægt af din ordre.

Vi vil opdatere poster, hver dag!Alle MXL Timing Bælte

Produkt Beskrivelse :

10stk/masse, MXL Timing Bælte, Closed-loop, B144MXL, 6mm bredde

Product Feature :

Passer til MXL Timing Skive

Materiale: Neopren Gummi med Glasfiber Forstærket

Pitch: 2.032 mm

Længde: 292.608 mm

Tand Nummer: 144

Bredde: 6mm

Type: Lukket

Antal: 10stk/masse

Forsendelse :

. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende det ems inden for 10 dage onc e din betaling er gennemført, bortset fra nogle af de elementer, som leveringstid liste ud special, og den traditionelle Kinesiske helligdage.

. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine varer er efterset.

. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter osv., og importskatter fra dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

Returnerer :

. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.

. Køber skal sørge for, at elementer, der returneres, er i deres oprindelige vilkår.Hvis varen er beskadiget eller gået tabt under vende tilbage, køber, bør være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Køber er ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse :

. Vi vil tilbyde en 1 måneds gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.

. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

. Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

. Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback :

. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Hvis du har brug for andre bredde bælter,bedes du kontakte os!

1~5pcs :!

Andre Typer Bælter:

  • Materiale: Gummi
  • Model-Nummer: B144MXL
  • Standard eller ikke-Standard: STANDARD
  • Type: Timing Bælte
  • Mærke: ROBOTDIGG


SKU: p126

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser