Varebeskrivelse

Guang Zhou ZR elektronik er en professionel, engageret i verden hver stor brand af forhandlere, da grundlagt i 2007. Har været på basis af god tro med overlegen kvalitet og rimelig pris er ledelsen idé, med henblik på gensidig tillid og gensidig gavn, med kvalitet og kredit for det første,helhjertet for nye og gamle kunder den bedste service, byde velkommen til nye og gamle kunder og industri insidere til at spørge.Tak-og du starter, skal du Handle I vores butik, vælg, hvad du har brug for,hvis du ikke fandt du ønsker,så fortvivl ikke, du faldt velkommen til at Kontakte vores Kundeservice,de smukke pige vil Være tålmodig, og hjælpe dig med

1.rimelig pris for vores produkter.

2.sælger kun kvalitets produkter

3.du får hvad du betaler for, da prisen altid afspejler kvaliteten.

4.Skal vi aldrig spille trick i vores kunder, da vi fokus på en langsigtet forretning forhold end de øjeblikkelig gevinst.

Mærke

P-VIP 195/0.8 E20.7 195/ 0.8 E20.7 F er det for

projektorer

Levetid lampe

3000-5000hours

T ype

projektor lampe Med boliger

Watt

195w

Leveringstid

inden for 1-2 dage efter modtaget

Funktioner

original

Garanti

180 Dage

Pakning

Æske med skum

Anvendelse

erhverv,uddannelse,hjem,professionel,biograf

Afslappende dine øjne fra TV gemme dine øre fra biografen .

Dele Vidunderlige Øjeblik med Familie

Spille spil

1.vi lover, at alle projektor lampe i vores butik er ægte ZR produkt.Vi giver 180 dages garanti og eftersalgsservice.Vær forvisset om, at ordren.

2.Bedes du åbne pakken ved at kontrollere, om produktet er beskadiget eller det er en tom pakke(kan være stjal) foran kurer.I dette tilfælde, kan du nægte at underskrive dit navn og kræve erstatning fra dem.

3.Alle produkter vil blive nøje kontrolleret og afprøvet inden forsendelse.Hvis der er noget problem, når du modtager pakken, bedes du kontakte vores kundeservice med det samme.Vi wil l giver den bedste efter-salg service til hver kunde.

4.Vi kan erklære en lavere pris for produktet i overensstemmelse med køberens anmodning.Som told er et kompliceret spørgsmål, for hvert land.Som en sælger, vi har ikke pligt til at afholde ekstra omkostninger eller told for køber.Hvis din pakke vil blive kontrolleret af toldvæsenet, vi håber, at du kan samarbejde med dem for at undgå at ødelægge.

5.Hvis du kan lide vores produkt, bedes du venligst give os fem stjerner feedback.Hvis du har nogen problemer med produktet, bedes du kontakte vores kundeservice med det samme, før du åbner tvist eller forlader dårlig feedback.Tak skal du have.Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig og beskytte din ret.

 • Mærke: ZR
 • en del kode: P-VIP 195/0.8 E20.7 195/ 0.8 E20.7
 • Anvendelse: For scenen,diskotek,klub,fest,natklub,teater,bar,w
 • Magt: 195W
 • Vattage: 85-265V
 • Type: projektor lampe
 • Model-Nummer: P-VIP 195/0.8 E20.7
 • Garanti: 180days kan være Garanti
 • Vi Lover: 100% god kvalitet
 • Passer Til: P-VIP 195/0.8 E20.7 195/ 0.8 E20.7
 • Udseende: brand nye
 • Model: P-VIP 195/0.8 E20.7


SKU: p1164

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser