Varebeskrivelse

Vigtigste Funktioner

FINGERNEGL SKÆL

Ikke flere flyvende søm udklip, mere hygiejnisk, ikke mere at feje gulvet efter klipning dine negle, bare et tryk, og neglen udklip vil komme ud.

FOR TYKKE NEGLE

Perfekt toenail nipper til din tykke eller indgroede tånegle på grund af svamp, diabetes, paronychia, aldring, og andre sundhedsmæssige betænkeligheder, og du kan nemt trimme selv de hårdeste negle.

BYGGET TIL AT HOLDE

Designet med holdbarhed i tankerne, og der er oprettet i vores topmoderne produktionsanlæg betyder nail clipper, der vil holde dig trimmet i år at komme.

BEDRE ERGONOMI

Vores unikke håndtag design giver denne brede nail clipper til vugge dine fingre, gør det lettere at styre og levere en mere sikker klip.Forstærket og smedede clipper håndtere skaber mere styrke og indflydelse, som betyder, at du kan bruge det uden besvær.

PRÆCIS KLIPNING

Meget skarpe dobbelt buet kant for jævn skæring for at forhindre søm opdeling, indgroede negle, og svampeinfektioner.Søm-filen giver glattere negle.Specifikationer Produkt Vægt Stor: 75G Pakkens Indhold Splash-proof negleklipper × 1

Produkt størrelse

Bemærk

På grund af manuelle målinger, tillad svag måling afvigelser.

På grund af de forskellige display-og lyseffekter, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den farve, der vises på billedet.

Vi må ikke acceptere nogen form for ansvar eller erstatningsansvar for misbrug af denne eller enhver anden vare.Alle vores produkter er grundigt testet til at overholde strenge og strenge kvalitetskontrol (QC) standarder.For visse produkter (e.g.legetøj, knive osv.), vi anbefaler ordentligt tilsyn, som vi ikke kan holdes ansvarlig for misbrug eller uheld.

  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Hunde
  • Element Type: Nailclippers


SKU: p1016

Relaterede varer

Gratis

Worldwide shipping

Support 24/7

toppen Service

Pengene

Vende Tilbage Udveksling

Gaver

Bonusser